Αποτελέσματα εξετάσεων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

dimartiria-limenikoi
Ο αλφαβητικός Πίνακας Αποτελεσμάτων στη διαδικασία των γραπτών εξετάσεων του διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015, αναρτήθηκε τόσο στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), όσο και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.
Ο Πίνακας Επιτυχόντων και οι ανά κατηγορία Πίνακες Επιλαχόντων, θα αναρτηθούν ομοίως στην ιστοσελίδα του Λιµενικού Σώµατος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr) και στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, με νεώτερη ανακοίνωσή μας, μετά την κατάρτισή τους από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρυσοχοΐδης στον ΣΚΑΪ: Καθημερινά συλλαμβάνονται 50 άνδρες για ενδοοικογενεική βία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλάει για τα περιστατικά βίας στις οικογένειες και …