Νεκροί στη νέα βομβιστική επίθεση στην Τουρκία(ΦΩΤΟ)

590_63528a3d571cf0f2718611135adf8287

Δύο αστυνομικοί νεκροί και τουλάχιστον 20 τραυματίες από την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Μίντγιατ στη νοτιοανατολική επαρχία Μάρντιν της Τουρκίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, που αποδίδει την επίθεση στους Κούρδους αντάρτες.

Το κτίριο της Διεύθυνσης Ασφαλείας υπέστη σημαντικές ζημιές όπως και τα παρακείμενα κτίρια, ενώ πυροσβέστες έχουν φτάσει στο σημείο, σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδουν τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η πόλη Μίντγιατ, περίπου 50 χλμ. βορείως των συριακών συνόρων, βρίσκεται στη νοτιοανατολική Τουρκία και κατοικείται κυρίως από Κούρδους.

Η επίθεση σημειώνεται την επομένη της βομβιστικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους έξι αστυνομικοί ενώ τραυματίστηκαν 36.

ΠΗΓΗ: enikos.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 7.5.2024

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες …