Εργαζόμενος-Ηδονοβλεψίας στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων! ΣΟΚ στο προσωπικό

kame-708_0

Στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, με έδρα το Λουξεμβούργο, στην οποία απασχολούνται 3000 άνθρωποι, υπήρξε εργαζόμενος που πίστεψε ότι θα είχε πολύ υλικό στην διάθεση του για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις να «παίρνει μάτι» τις γυναίκες συναδέλφους τους την ώρα που επισκέπτονταν την τουαλέτα.

Έτσι τοποθέτησε κρυφή κάμερα, εκθέτοντας περίπου 150 κυρίες, που δεν γνώριζαν και μόλις ενημερώθηκαν από την διοίκηση για τα τεκταινόμενα σε βάρους τους, υπέστησαν σοκ Άκη κλήθηκαν ψυχολόγοι να τις ηρεμήσουν και να τις βοηθήσουν, με την εταιρεία να διαβεβαιώνει ότι κανείς από τους υπόλοιπους υπαλλήλους δεν έγινε θεατής των βίντεο αυτών.

Όμως ο εν λόγω υπάλληλος, είχε βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο, το οποίο οι προιστάμενοί του δεν γνώριζαν από την πρώτη στιγμή και μόλις ενημερώθηκαν σχετικά ξεκίνησαν έρευνα.

Από αυτή προέκυψε ότι ο 50χρονος υπάλληλος είχε καταδικαστεί τον Μάρτιο σε κάθειρξη τριών ετών με αναστολή, για κατοχή, προβολή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας!

Ο πρόεδρος της BEI Βέρνερ Χόγιερ, ανακοίνωσε την απομάκρυνση του υπαλλήλου και την έναρξη μιας έρευνας στο προσωπικό της τράπεζας ενώ το τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού έδωσε στις γυναίκες που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ οδηγίες ψυχολόγων».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 0,86%, κέρδη 14,27% από τις αρχές του έτους

Την ίδια ώρα σε τροχιά ισχυρής κερδοφορίας κινήθηκαν οι τράπεζες στο πρώτο τρίμηνο του 2024, …