Καταργεί τις διπλές συντάξεις ο ΟΑΕΕ-Δείτε για ποιους

oaee-euro

Σε εγκύκλιο του ΟΑΕΕ, γνωστοποιεί ξεκάθαρα ότι μπαίνει τέλος στην καταβολή 2ης σύνταξης από τα ταμεία του, σε βουλευτές, νομάρχες, δημάρχους και κοινοτάρχες, εφόσον αυτοί δεν έχουν συμπληρώσει τις αναγκαίες χρονικές και ηλιακές προϋποθέσεις ασφάλισης.

"Η χορηγία που λαμβάνουν σήμερα οι αιρετοί για τη θητεία τους σε δημόσια αξιώματα λογίζεται ως σύνταξη του δημοσίου και δικαιούνται δεύτερης σύνταξης μόνον εφόσον έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα ένσημα και την ηλικία συνταξιοδότησης στον Οργανισμό.

Η εγκύκλιος αφορά δημάρχους και κοινοτάρχες που συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1/1/1985 και βουλευτές,νομάρχες και προέδρους νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων που συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1/1/1995."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Κάνει unboxing παπούτσια… ΝΔ στο TikTok – Δείτε βίντεο 

«Θα το δει ο Άδωνις, καταρχάς, θα λυσσάξει…» λέει ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ σε βίντεο …