Παράνομη η αναστολή λειτουργίας του «Athens Ledra», υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι

LedraAthens31516sk

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το σωματείο εργαζομένων του Athens Ledra έξω από τις εγκαταστάσεις της J&P Άβαξ, με τον πρόεδρο του σωματείου Μπάμπης Ντότσικας, να δηλώνει πως:   «Το ξενοδοχείο ανέστειλε τη λειτουργία του τελείως παράνομα και πέταξε πελάτες και εργαζόμενους στο δρόμο. Διεκδικούμε τα δεδουλευμένα μας και τις θέσεις εργασίας μας», προσέθεσε. «Είμαστε σε επίσχεση και δεν έχουμε πληρωθεί από τα μέσα Μαρτίου, ενώ δεν έχει καταβληθεί και το Δώρο Πάσχα. Είναι ντροπή αυτό που έχουν κάνει, στη διάρκεια καλοκαιρινής περιόδου, με 100% πληρότητα, να κλείνουν ένα ξενοδοχείο. Ο πλειστηριασμός αμφιβάλλουμε, αν θα αποδόσει προς μία θετική κατεύθυνση για τους εργαζόμενους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συνδικάτου Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων της Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου τόνισε στο naftemporiki.gr, ότι θα υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις και μορφές πάλης, μέχρι να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι. «Ο πλειστηριασμός είναι στις 13 Ιουλίου» ανέφερε, εκφράζοντας την άποψη ότι θα κηρυχθεί άγονος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιθεώρηση-Εργασίας:-Σκουριές – Χαλκιδική-Αναγκάζουν εργαζόμενους σε 11ωρη εργασία κάτω από τη γη

Σε 11ωρη εργασία κάτω από τη γη σε δύσκολα τεχνικά έργα αναγκάζει εργαζόμενους στις Σκουριές Χαλκιδικής η εταιρεία «Τεχνοχημική ΕΠΕ», …