Προυποθέσεις για μία θέση εργασίας

jobbbs

Από το χώρο της φαρμακευτικής αποθήκευσης ή της φαρμακευτικής βιομηχανίας, θα πρέπει να προέρχονται ως προς την προϋπηρεσία, οι υποψήφιοι για τη θέση του "Υπεύθυνου Διανομής Φαρμακαποθήκης", που προκηρύχθηκε από εταιρεία.

Βιογραφικά σημειώματα στο Info@hrstrategy.gr

Ο/Η κάτοχος της θέσης θα έχει ως κύρια αποστολή να οργανώσει και να διοικήσει τη διανεμητική λειτουργία της εταιρίας με κύριο γνώμονα της εξυπηρέτηση των πελατών όσο και τη μείωση του κόστους.

Ευνόητα, τηυποκίνηση και επίβλεψη του προσωπικού (διοίκησης, αποθήκευσης, οδηγών), την επίβλεψη της καταχώρησης των διακινούμενων αγαθών στο ERP της εταιρίας, τον έλεγχο των αποθεμάτων, την εξυπηρέτηση των πελατών, τη λήψη παραγγελιών, τον προγραμματισμό και έλεγχο της ορθής εκτέλεσηςτων διανομών.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες επιθυμητά απόφοιτοι Πολυτεχνικής ή Πανεπιστημιακής σχολής της Ελλάδας ή αντίστοιχη της αλλοδαπής, θα πρέπει εκτός από τα ελληνικά να μιλούν άριστα τα αγγλικά και να έχουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση υπευθύνου ή προϊσταμένου διανομής.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φοιτητικές εκλογές: Πρώτη δύναμη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ - Τα πρώτα αποτελέσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή φαίνεται να έχει κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη …