Δημοτικό πρόγραμμα άνοιξε μία θέση

-Ασφάλιση-Εργαζομένων
Ύστερα από την υπ' αριθ.33/2016 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώθηκε η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ζαχάρως.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
3. φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους.
4. Βεβαίωση ανεργίας
5. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζαχάρως (Δ/νση: Πολυχρονοπούλου, τηλ: 2625031373) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Θεοφιλοπούλου Αλεξάνδρα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …