Αποφασίστηκαν στάσεις εργασίας για την Παρασκευή

stasi-370x278
Τετράωρη στάση εργασίας από τις 7πμ – 11πμ την Παρασκευή 9/9/2016, προκηρύσσει προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στο Καραβάνι της Υγείας που θα εκκινήσει στις 7πμ από το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα διέλθει από τα Νοσοκομεία Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Αγ.Δημήτριος και θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, η ΠΟΕΔΗΝ.
Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρει:.
«Για τα Σωματεία Μέλη των κοντινών Νομών, καλύπτουμε όποια μορφή δράσης επιλέξουν τα Διοικητικά Συμβούλια ή οι Γενικές Συνελεύσεις τους. Καλούνται τα Σωματεία Μέλη της Θεσσαλονίκης και των κοντινών Νομών σε συμμετοχή με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ των εργαζομένων μελών τους, στο κοντινότερο από τα Νοσοκομεία που θα διέλθει το Καραβάνι».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χαλκός: Ο «κόκκινος χρυσός» της ενεργειακής μετάβασης

Η μετάβαση από μια οικονομία βασισμένη σε ορυκτά καύσιμα σε μια που στηρίζεται στον ηλεκτρισμό …