Οδηγίες ΑΣΕΠ για το γραπτό διαγωνισμό προσλήψεων στην ΥΠΑ

 asep1_711757884

Oδηγίες για τους υποψηφίους του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση θέσεων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Προκήρυξη 1Γ/2015, ΦΕΚ 8/29-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Επισημαίνεται ότι ο χρόνος προσέλευσης των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα έχει ορισθεί από τις 8:30 π.μ. έως τις 9:00 π.μ.

Η εξέταση θα διεξαχθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη καταχωριστεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) μαζί με τον συγκεντρωτικό πίνακα των εξεταστικών κέντρων στα οποία θα διαγωνισθούν οι υποψήφιοι.

  • Όλοι οι υποψήφιοι, ανάλογα με το επώνυμό τους και τον τόπο εξέτασης που έχουν δηλώσει με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία, οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα που έχουν ήδη οριστεί και ανακοινωθεί.

Ο χρόνος προσέλευσης των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα είναι 8:30 π.μ. – 9:00 π.μ. Κανείς υποψήφιος δε θα γίνει δεκτός στην εξέταση μετά τις 9:00 π.μ.

Η κατανομή των υποψηφίων στις αίθουσες κάθε εξεταστικού κέντρου θα γίνει αλφαβητικά με βάση το επώνυμό τους, σύμφωνα με τους καταλόγους που έχουν αποσταλεί στα εξεταστικά κέντρα.

Την ημέρα του διαγωνισμού οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν μαζί τους:

  • την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο παραστατικό της ταυτοπροσωπίας που να φέρει φωτογραφία, καθώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο σε υποψηφίους των οποίων η ταυτότητα δεν μπορεί να διαπιστωθεί,
  • δύο (2) στιλό διαρκείας του ίδιου χρώματος (μπλε ή μαύρου).

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η χρήση γομολάστιχας ή διορθωτικού (μπλάνκο), καθώς στο Απαντητικό Φύλλο δεν επιτρέπεται το σβήσιμο με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ βιβλία, γραπτές σημειώσεις ή άλλου είδους βοηθήματα και οποιαδήποτε υπολογιστική μηχανή. Οι υποψήφιοι μπορούν όμως να έχουν μαζί τους ένα θερμός με νερό ή αναψυκτικό.

Κατά τη διάρκεια παραμονής των υποψηφίων στις αίθουσες εξετάσεων τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και τοποθετημένα στο πάτωμα, δίπλα στο κάθισμα του κατόχου τους.

  • Στις αίθουσες εξετάσεων ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ το κάπνισμα.
  • Στους υποψηφίους θα δοθεί ένα (1) Απαντητικό Φύλλο, όπου οι επιτηρητές θα επικολλήσουν την ειδική αυτοκόλλητη ετικέτα με τον γραμμικό κωδικό (barcode) στο αντίστοιχο πλαίσιο.
  • Η μέτρηση του χρόνου εξέτασης, σε κάθε αίθουσα, θα αρχίσει μόλις ολοκληρωθεί η διανομή των θεμάτων στους υποψηφίους.
  • Η έξοδος από την αίθουσα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στους υποψηφίους πριν περάσει μία (1) ώρα από την έναρξη της εξέτασης.

Με τη λήξη του χρόνου εξέτασης οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκονται ακόμα στην αίθουσα θα πρέπει να σηκωθούν από τις θέσεις τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν ολοκληρώσει τις απαντήσεις τους, ενόσω οι επιτηρητές θα μαζεύουν τα Απαντητικά Φύλλα και όλο το άλλο υλικό που θα έχει διανεμηθεί. Μετά την παράδοση των Απαντητικών Φύλλων οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Υποψήφιοι που δεν παραδίδουν το Απαντητικό Φύλλο ή χρησιμοποιούν βοηθήματα ή αλληλοβοηθούνται ή επιθέτουν στο Απαντητικό Φύλλο σημεία αναγνώρισης ή δε συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις και τις οδηγίες των επιτηρητών ή διαταράσσουν την τάξη ή χρησιμοποιούν μέσα επικοινωνίας με το εκτός της αίθουσας περιβάλλον ή, γενικά, υπονομεύουν την εξέταση αποβάλλονται από την αίθουσα και αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία, αφού προηγουμένως κληθούν σε άμεση ακρόαση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μάντζος: Η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την επίσκεψη Ράμα

«Αποτελεί μια προκλητική κίνηση με προφανείς συμβολισμούς και σαφή μηνύματα τόσο για την υπόθεση του …