Πρώην βαρυποινίτης συνελήφθη για παράνομο οπλουργείο

danalatos4

Στην Κεφαλονιά του Ιονίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, διαθέτοντας στο σπίτι του παράνομο εργαστήριο παραποίησης κυνηγετικών όπλων και αναγόμωσης φυσιγγίων, ο 53χρονος πρώην βαρυποινίτης Βασίλης Δαναλάτος, που είχε απασχολήσει την Ελληνική κοινωνία, αστυνομία και δικαιοσύνη της δεκαετίας του '90.

  danalatos6

Είχε γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο και είχε κατηγορηθεί για δύο δολοφονίες, αυτή του μαφιόζου Δεληκάρη και του ψυχίατρου Κοέν, στις αρχές της δεκαετίας του '90, όμως στο τέλος είχε αθωωθεί. Είχε κάνει χρόνια φυλακή για σωρεία κατηγοριών όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, η ληστεία των 300 εκατομμυρίων στα ΕΛΤΑ Καλλιθέας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ληστείες, εμπρησμούς,

εκβιάσεις, για τον νόμο περί όπλων και ναρκωτικών και άλλα αδικήματα... και όταν αποφυλακίστηκε, αποσύρθηκε στην Κεφαλλονιά και ασχολήθηκε με αυτό που γνώριζε πολύ αφού πριν απασχολήσει το νόμο, ήταν από τους καλύτερους οπλουργού.

danalatos2

Στο εργαστήριο κατά την διάρκεια των ερευνών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 δοχεία και συσκευασίες με σκάγια συνολικού βάρους 23 κιλών και 822 γραμμαρίων, 8 πλαστικά δοχεία με πυρίτιδα βάρους 3 κιλών και 195 γραμμαρίων, 948 καψύλλια, 496 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, 286 βλήματα,199 φυσίγγια, ένα εμπροσθογεμές πιστόλι, 15 κυνηγετικά όπλα, 3 ζυγαριές, 3 μεταλλικές πρέσες, διάφορα εργαλεία.

danalatos3


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Economist-Κεραμέως: Μέχρι σήμερα έχουν ψηφίσει επιστολικά 65.000 άτομα

Η υπουργός Εσωτερικών αναφερόμενη στον ψηφιακό μετασχηματισμό τόνισε μεταξύ άλλων το παράδειγμα της επιστολικής ψήφου, …