Κρατούμενος ο αυτόχειρας που αναστάτωσε την Αθήνα(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των περαστικών στο κέντρο της Αθήνας, όταν άντρας άνοιξε πυρ κατά τον αστυνομικών μπροστά στους έκπληκτους περαστικούς.

 

Συγκεκριμένα, μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν έναν άντρα ο οποίος ξεκίνησε να πυροβολεί, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 και νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου.

Αμέσως οι συνάδελφοι του, ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς όμως ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να διαφύγει, έως ότου βάλει τέλος στη ζωή του σε μια γωνιά στην πλατεία Θεάτρου, λίγο αργότερα....

Περαστικός κατέγραψε την σκηνή....

Πρόκειται για τον 38χρονο Θ. Λ, που είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Χαλκίδας, όπου εξέτιε την ποινή του και την παραβίασε καθώς έπρεπε να επιστρέψει στις 6 Δεκεμβρίου 2016, αλλά δεν επέστρεψε.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …