Τραγωδία με ανήλικους συγκλονίζει τη Λέσβο(VIDEO)

Συγκλονισμένη είναι η Λέσβος από την τραγωδία που έπληξε το νησί, με δύο ανήλικους νεκρούς και τρία ακόμα παιδιά να δίνουν μάχη για τη ζωή τους στην μονάδα Εντατικής θεραπείας....

Όλα συνέβησαν όταν στις 3:30 τα ξημερώματα οι νεαροί μπήκαν στο λιμάνι και άρχισαν να οδηγούν επικίνδυνα. Τότε έχασαν τον έλεγχο και σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ανήλικοι και ένας 20χρονος έπεσε στο νερό, μέσα στο λιμάνι της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα, ένας 15χρονος και μία 17χρονη να χάσουν τη ζωή του και ακόμα δύο 15χρονα αδέλφια και ο 20χρονος να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τα τρία παιδιά που βγήκαν σε σοβαρή κατάσταση αλλά ζωντανά από το μοιραίο όχημα, οφείλουν την ζωή τους, που βρίσκεται σε κίνδυνο, σε μετανάστες, που κατά το lesvosnews.gr, βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος την ώρα του δυστυχήματος και χωρίς να το σκεφτούν λεπτό, βούτηξαν στο νερό να σώσουν τα παιδιά!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …