Η αντίστροφη μέτρηση για τον ΔΟΛ- Άρχισαν οι διαδικασίες πτώχευσης του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης ενημέρωσε τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ ότι άρχισαν οι διαδικασίες πτώχευσης του ομίλου. Σύμφωνα με διευκρινίσεις που παρασχέθηκαν η ενημέρωση εκ μέρους των τραπεζών είναι προφορική και σύντομα αναμένεται η επίσημη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρακούσης ανέφερε ότι η Alpha Bank και οι άλλες πιστώτριες τράπεζες έχουν εκκινήσει τις διαδικασίες πτώχευσης.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Σταύρος Ψυχάρης θεωρείται αποχωρών μέτοχος. Σε ότι αφορά στα άμεσα οικονομικά του Ομίλου, μετά βίας υπάρχουν στα ταμεία χρήματα ώστε να τυπωθεί το «Βήμα της Κυριακής» αυτή την εβδομάδα, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τα «Νέα».

Οι εργαζόμενοι φυσικά βρίσκονται στον αέρα και ζητούν εξηγήσεις και σαφείς απαντήσεις


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JP Morgan: Θετική αναθεώρηση της εκτίμησης για την κινεζική οικονομία

Ο Ζου Χαϊμπίν υπεύθυνος για την Κίνα οικονομολόγος της JP Morgan εκτιμά ότι η κινεζική …