Στη φυλακή 10 χρόνια μετά την ασέλγεια σε 4χρονο παιδάκι!

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε ομόφωνα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ρεθύμνου στον 69χρονο άνδρα για την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης γειτόνισσάς του πριν από μία δεκαετία σε περιοχή του δήμου Πλατανιά, με την έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, πότε αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης ο δράστης οδηγήθηκε στη φυλακή, 10 χρόνια μετά την αποκάλυψη της δράσης του, σε βάρος του μικρού κοριτσιού των γειτόνων του!

Ο 69χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί τον Μάρτιο του 2015 σε ποινή κάθειρξης 10 ετών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων, ωστόσο είχε ασκήσει έφεση και είχε κριθεί αναγκαία η εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης. Η δεύτερη ακροαματική διαδικασία είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2016 και η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 69χρονος – πριν από δέκα χρόνια – διέμενε δίπλα στο σπίτι της οικογένειας της 4χρονης, με αποτέλεσμα αρκετές φορές το μικρό κορίτσι να πηγαίνει στο σπίτι του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JP Morgan: Θετική αναθεώρηση της εκτίμησης για την κινεζική οικονομία

Ο Ζου Χαϊμπίν υπεύθυνος για την Κίνα οικονομολόγος της JP Morgan εκτιμά ότι η κινεζική …