Δ.Σ Ένωσης αδυνατεί να αποκτήσει συνδικαλιστική ηρεμία

Νέο κύμα παραιτήσεων δέκα μόλις ημέρες μετά την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου και την παραίτηση του τότε Προέδρου Δημήτρη Ραυτογιάννη, στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Παρασκευή, την παραίτησή του από την θέση του ταμία αλλά και του απλού μέλους υπέβαλε ο Ευάγγελος Ντούπης μετά την απόρριψη πρότασής του για έκτακτη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Αντώνης Κωστάκης ερωτηθείς από το sinidisi.gr για την εξέλιξη αυτή, απάντησε ότι «δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, από την στιγμή που σε περίπου ένα μήνα είναι προγραμματισμένη η τακτική συνέλευση.

Αυτό προβλέπεται από το καταστατικό μας». Η θέση του παραιτηθέντα Βαγγέλη Ντούπη προτάθηκε στον Βασίλη Σβίγγο, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει αύριο. Οι εξελίξεις πάντως στους κόλπους των τοπικών συνδικαλιστών είναι ραγδαίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η συνέχεια…


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τελικός Euroleague Final Four 2024. Ώρα, κανάλι τηλεόρασης

Ο τελικός Euroleague Final Four 2024 (Basket) θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στη …