ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις σε παιδιά

Δωρεάν προληπτικούς από σήμερα μέχρι τις 29 Μαΐου, σε παιδιά για οδοντιατρικούς ελέγχους θα παρέχουν γιατροί από «Το Χαµόγελο του Παιδιού», μέσω του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης», στην Περαία του Δήµου Θερµαϊκού Θεσσαλονίκης.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από «Το Χαµόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία µε τον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Δήµου Θερµαϊκού.

Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», το οποίο αποτελείται από τέσσερα αυτόνοµα ιατρεία, πλήρως εξοπλισµένα, θα βρίσκεται στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Περαίας, µε ώρες λειτουργίας από τις 08.30 το πρωί έως τις 16.30 μετά το μεσημέρι, πραγµατοποιώντας προληπτικούς ιατρικούς/οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 0,86%, κέρδη 14,27% από τις αρχές του έτους

Την ίδια ώρα σε τροχιά ισχυρής κερδοφορίας κινήθηκαν οι τράπεζες στο πρώτο τρίμηνο του 2024, …