Θέσεις σε Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος

Ανακοινώνει ότι θα προσλάβει για την υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων, συνολικά 6 άτομα, που αθ καλύψουν τα υπάρχοντα κενά, στις ειδικότητες "έξι (6) ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Παπάγου- Χολαργού.

Ειδικότητες:

  • Μια (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Ποδόσφαιρο και εμπειρία στην προπόνηση Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, για τη δημιουργία νέων τμημάτων.
  • Μία (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Αντισφαίρισης και εμπειρία στην προπόνηση και οργάνωση Ακαδημιών Tένις.
  • Μια (1) θέση με ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης και εμπειρία στην προπόνηση και οργάνωση Ακαδημιών Μπάσκετ, για τη δημιουργία νέων τμημάτων.
  • Μια (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Oρχηστρικής.
  • Μία (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Παραδοσιακών Χορών.
  • Μια (1) θέση Π.Φ.Α. με ειδικότητα Πάλης και γνώσεις – εμπειρία στην εκπαίδευση και οργάνωση τμημάτων Πολεμικών Τεχνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (μαζί με τα δικαιολογητικά) στον ΔΟΠΑΠ. Δ/νση: Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου – Παπάγου, στο ισόγειο, στη Γραμματεία του ΔΟΠΑΠ (πρωτόκολλο) τηλ. 210 6543879, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, και ταχυδρομικά, από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης στην εφημερίδα (29/9/17) και για δέκα (10) ημέρες, από αύριο Σάββατο έως και 9/10/17.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …