Τροχονομικό «σαφάρι» κατά παραβατών οδηγών ανά την Ελλάδα!

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, οι έλεγχοι της τροχαίας ανά την Ελλάδα, για την ασφαλή μετακίνηση οδηγών και επιβατών, καθώς τα τροχαία αποτελούν μάστιγα για την χώρα μας και σχε΄δον μία μικρή κωμόπολη χάνεται ετησίως στον βωμό της ασφάλτου.

Ειδικά στους ελέγχους έχουν μπει στο στόχαστρο πιωμένοι οδηγοί και ανασφάλιστα οχήματα!

Τις τελευταίες ημέρες ελέχθησαν 18.098 οχήματα από 844 συνεργεία Τροχαίας ανά τη χώρα, στο πλαίσιο του προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τη φορά αυτή βεβαιώθηκαν 1.235 παραβάσεις, και συγκεκριμένα 758 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος και 477 για τη στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (122), του Ηρακλείου (96), της Θεσσαλονίκης (73), των Χανίων (58), των Δωδεκανήσων (56) και των Σερρών (35).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκέρτσος: Τι δήλωσε για την ακρίβεια και τις κινήσεις της κυβέρνησης

«Οι πρωτοβουλίες που πήρε ο πρωθυπουργός σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όλες έχουν γίνει ευρωπαϊκές πολιτικές», τόνισε …