Αυτός είναι ο 55χρονος που βίαζε ανήλικες 6,7 χρονών και την ανιψιά του! (ΦΩΤΟ)

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 55χρονου που συνελήφθη την (16.09.2018) στη Ρόδο, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη για τις πράξεις της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα, που συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα, που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα αλλά όχι τα δεκαπέντε κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντες που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, όχι όμως τα δεκαοκτώ κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση και της ασέλγειας ανηλίκου με αμοιβή με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη και συμπλήρωσε τα δέκα έτη, όχι όμως και τα δεκαπέντε κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

  • (επ) SENKA (ον) SULO του IBRAIM και της FERIDE , γεν. 1963 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με χρονική ισχύ έως 4 Δεκεμβρίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, αλλά και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24310-63022 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΧΡΟΝΙΚΟ

Ο 55χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του τμήματος Φυγόποινων της Ασφαλείας στη Ρόδο όπου είχε διαφύγει, βάσει εντάλματος για αποπλάνηση παιδιών που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Σύμφωνα με την δικογραφία, τα θύματά του ήταν συγγενικά του πρόσωπα ή είχαν φιλικές σχέσεις με τις κόρες του! Έτσι, το καλοκαίρι του 2013 φέρεται να οδήγησε με αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία των Τρικάλων ένα 6χρονο κοριτσάκι και επιχείρησε να το βιάσει. Στη συνέχεια, προέκυψε ότι το 2009 είχε επιχειρήσει να βιάσει την 14χρονη -τότε- συγγενή του χωρίς να τα καταφέρει, αλλά τελικά την βίασε το 2013.

Οι αποκαλύψεις για τον αδίστακτο παιδεραστή πήραν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της μια 14χρονη -σήμερα- μαθήτρια που αποκάλυψε ότι ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 7 χρόνων! Ένα από τα θύματά του περιέγραψε ότι ο δράστης ασελγούσε δυο και τρεις φορές την εβδομάδα πάνω της, δίνοντάς της τρία ή τέσσερα ευρώ και λέγοντάς της ότι αυτό που έκαναν ήταν... φυσιολογικό! Μια άλλη ανήλικη που προσπάθησε να δελεάσει με 20 ευρώ, την απείλησε ότι θα το μετανιώσει, όταν εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις του!

Τον Φεβρουάριο του 2014, ο Αλβανός κατάλαβε ότι βρισκόταν στο στόχαστρο της Αστυνομίας και το έσκασε από τα Τρίκαλα καταφεύγοντας στη Ρόδο. Όλα τα κορίτσια που υπέμειναν τα πάνδεινα στα χέρια του, έδωσαν καταθέσεις στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχίατρου και σε ένα από αυτά, που κακοποιούσε από τα 6 ως τα 12 του χρόνια, διαγνώσθηκαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …