Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, διοργανώνεται συλλαλητήριο στην πλατεία Σαπφούς της..

Μυτιλήνη: Συλλαλητήριο στις 7 Φεβρουαρίου για το κλείσιμο του ΚΥΤ στη Μόρια

Μυτιλήνη: Συλλαλητήριο στις 7 Φεβρουαρίου για το κλείσιμο του ΚΥΤ στη Μόρια

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, διοργανώνεται συλλαλητήριο στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης, όπως αποφασίστηγκε στη διάρκεια σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.

Τα αιτήματα είναι το κλείσιμο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Μόριας και ο απεγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών από το νησί, καθώς και η καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων στα κέντρα.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Θοδωρής Ασλανίδης, στην εισήγησή του χαιρέτισε την πρωτοβουλία των φορέων της Σάμου για πανσαμιακή απεργία, επίσης στις 7 Φεβρουαρίου, με κύριο αίτημα το κλείσιμο του εκεί ΚΥΤ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Χάρη Δούκα - Εκρέμ Ιμάμογλου

Οπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας σε ανάρτησή του στο facebook σήμερα είχε διμερή συνάντηση με …