Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιδείξει πολλή υπομονή με τη Βρετανία για το θέμα του Brexit αλλά και η υπομονή εξαντλείται, προειδοποίησε απόψε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέ..

Γιούνκερ: Η υπομονή των Βρυξελλών εξαντλείται

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιδείξει πολλή υπομονή με τη Βρετανία για το θέμα του Brexit αλλά και η υπομονή εξαντλείται, προειδοποίησε απόψε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική τηλεόραση RAI.

Ο Γιούνκερ εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να καταλήξει η χώρα σε μια συμφωνία εντός των επόμενων ωρών και ημερών.

«Μέχρι στιγμής ξέρουμε σε ποια πράγματα λέει όχι το βρετανικό κοινοβούλιο, αλλά δεν ξέρουμε σε ποια θα μπορούσε να πει ναι», σημείωσε.

Όσον αφορά τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit, ο Γιούνκερ υπογράμμισε ότι το θέμα αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τον βρετανικό λαό.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φοιτητικές εκλογές: Πρώτη δύναμη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ - Τα πρώτα αποτελέσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή φαίνεται να έχει κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη …