Δένδιας για ναυάγιο με μετανάστες στην Πύλο

«Αναδεικνύει παράλληλα με τον πιο τραγικό τρόπο το ζήτημα των εγκληματικών κυκλωμάτων διακινητών, που δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο την αξία της ανθρώπινης ζωής» αναφέρει ο Νίκος Δένδιας

Τη θλίψη του για το ναυάγιο με τους μετανάστες ανοικτά της Πύλου, εκφράζει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτηση του στο Twitter.

«Το ναυάγιο με τους μετανάστες προκαλεί τεράστια θλίψη σε όλους μας. Αναδεικνύει παράλληλα με τον πιο τραγικό τρόπο το ζήτημα των εγκληματικών κυκλωμάτων διακινητών, που δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο την αξία της ανθρώπινης ζωής. Αναδεικνύει επίσης την ανάγκη να υπάρξει επιτέλους ενιαία ευρωπαϊκή απάντηση, όπως και διεθνής συνεργασία, στο Μεταναστευτικό» αναφέρει. 

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …