4 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις άνοιξαν θέσεις

job megalo

Θέσεις εργασίας παραμένουν ανοικτές από συνολικά 4 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, τις οποίες συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει αναλυτικά το "ergasianews.gr", ως εξής:

  • Θέσεις εργασίας στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα συνεχίζουν να παρεμβαίνουν στα νησιά του Αιγαίου και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Η παρέμβαση αυτή χρειάζεται Γιατρούς, Νοσηλευτές, Διερμηνείς και πολλές άλλες ειδικότητες.

  • Υπεύθυνος Ασφάλειας στην ΜΚΟ «Save The Children»

Η Save The Children είναι ένας ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ο οποίος παρέχει βοήθεια σε παιδιά/εφήβους και οικογένειες οι οποίες μετακινούνται  σε όλη την Ελλάδα από τον Αυγουστο του 2015.  Δραστηριοποιείται σε τρεις  βασικές περιοχές της Ελλάδας και συγκεκριμένα: την Αττική, τη Βόρεια Ελλάδα, και τα νησιά  (Λέσβος, Χίος, Λέρος, Σάμος, Κώς).  Μέχρι τώρα έχει βοηθήσει πάνω από 345.000 ανθρώπους συμπεριλαμβανομέμων  125.000 παιδιών. Αναζητά Υπεύθυνος Ασφαλείας που θα εργάζεται στην Αθήνα με σκοπό την ασφάλεια του ξενώνα υποδοχής μέγιστης χωρητικότητας 32 παιδιών. Θα εκτελεί καθήκοντα ασφαλείας για όλες τις εγκαταστάσεις του ξενώνα καθώς και για το προσωπικό που εργάζεται εντός αυτού. Χρειάζεται να μπορεί να εργάζεται & τις 7 ημέρες της εβδομάδας με κυλιόμενο ρεπό  & καθόλη την διάρκεια του 24ωρου σε 3 κυλιόμενες βάρδιες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

  • Θέση μάγειρα στην Κιβωτό του Κόσμου

Η Κιβωτός του Κόσμου αναζητά για έμμισθη απασχόληση έναν μάγειρα – ΣΕΦ για κοινωνική δομή της στην Αθήνα. (Κολωνός). Πρόκειται για θέση πλήρους απασχόλησης. Στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται η προετοιμασία, μαγείρεμα του μεσημβρινού γεύματος (τουλάχιστον 300 μερίδες), καθώς και η οργάνωση του χώρου της κουζίνας (καθαριότητα, τακτοποίηση χώρου, προμήθειες πρώτων υλών κλπ).

Πληροφορίες: http://kivotostoukosmou.org/, τηλέφωνο : 2105141935, e-mail:  kivotos5@otenet.gr

  • Θέσεις εργασίας στη ΜΚΟ PRAKSIS

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Επείγουσα βοήθεια για την ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας της ΥΠΥ για την διαχείριση της ακραίας αύξησης των μεταναστευτικών ροών στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Επικράτεια» (Emergency support enhancing the operational capacity of FRS to manage the extreme rise in migration flows into Greek national and European territory – GA No . HOME/2016/ISFB/AG/EMAS/0026)” , το οποίο χρηματοδοτείται 100% από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ISFB-EMERGENCY ASSISTANCE 2015) με συντονιστή φορέα την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής, ο συνδικαιούχος φορέας ΜΚΟ PRAKSIS αναζητεί συνεργάτες για τις κάτωθι δράσεις:

1. Κλιμάκιο Ιατρικού Ελέγχου και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, των διαδικασιών Πρώτης Υποδοχής στο Φυλάκιο (Ορεστιάδας) – 7ήμερη / 24ωρη υποστήριξη
2. Κλιμάκιο Ιατρικού Ελέγχου και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, των διαδικασιών Πρώτης Υποδοχής στο νησί της Λέρου – 7ήμερη / 24ωρη υποστήριξη
3. Κλιμάκιο Ιατρικού Ελέγχου και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, των διαδικασιών Πρώτης Υποδοχής στο νησί της Κω – 7ήμερη / 24ωρη υποστήριξη
4. Κλιμάκιο Ιατρικού Ελέγχου και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, των διαδικασιών Πρώτης Υποδοχής στο νησί της Χίου – 7ήμερη / 24ωρη υποστήριξη

Αποστολή Βιογραφικών Σημειωμάτων έως τις 25/10/2016 προς: hr@praksis.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος: Πάνω από 200.000 Έλληνες θα ψηφίσουν στις προσεχείς ευρωεκλογές

Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν επιστολικά στις Ευρωεκλογές προέρχονται από 128 διαφορετικές χώρες μεταξύ των …