Πανελλαδική απεργία στην ενημέρωση-Συμμετέχει το ergasianews.gr

apergiammeergasianews

Τα Διοι­κη­τικά Συμβούλια των δημο­σιο­γρα­φι­κών Ενώ­σεων και εργα­ζο­μέ­νων στα ΜΜΕ, που συμ­με­τέ­χουν στη Συντονιστική Επι­τροπή των Συνεργαζομένων Ενώ­σεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαί­σιο της απερ­για­κής κινη­το­ποί­η­σης που κήρυξε η ΓΣΕΕ στις 8 Δεκεμ­βρίου 2016, απο­φά­σι­σαν τη συμ­με­τοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απερ­γίας σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμ­βρίου, σε όλα τα δημό­σια και ιδιω­τικά Μέσα Μαζι­κής Ενη­μέ­ρω­σης, στην οποία συμμετέχουν φυσικά και οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του ergasianews.gr.

Στην ανακοίνωση των Ενώσεων τονίζεται:

"Τα σκληρά και επώ­δυνα προ­α­παι­τού­μενα της 2ης αξιο­λό­γη­σης πλήτ­τουν και πάλι το σύνολο του Ελλη­νι­κού λαού και ιδιαί­τερα τους εργα­ζο­μέ­νους στο χώρο του Τύπου. Τσακίζουν τα ασφα­λι­στικά και τα εργα­σιακά τους δικαιώ­ματα και θέλουν να ρίξουν στον καιάδα τους ανέρ­γους και τους συντα­ξιού­χους.

Με το Ασφα­λι­στικό ανοι­χτή πληγή και τους πόρους των Ταμείων μετέ­ω­ρους η Συντονιστική Επι­τροπή των Συνεργαζομένων Ενώ­σεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ καλεί όλους τους συνα­δέλ­φους να περι­φρου­ρή­σουν την απερ­γία, να δια­σφα­λί­σουν την επι­τυ­χία της και να πάρουν μέρος στην απερ­γιακή συγκέ­ντρωση, που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί σήμερα και ώρα 12.00 έξω από το κτή­ριο της ΕΣΗΕΑ (Ακα­δη­μίας 20).
Δηλώ­νουμε ότι οι εργα­ζό­με­νοι στο χώρο του Τύπου δεν θα πάψουμε να αγω­νι­ζό­μα­στε για τη δικαί­ωση των αιτη­μά­των μας, την αξιο­πρέ­πειά μας και την Ελευθεροτυπία."

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ergasianews.gr, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗς ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Βουλή η τροπολογία για μείωση των προμηθειών στις συναλλαγές μέσω POS

Επίσης, καθιερώνονται και φέτος τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα για όσους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν …