Συνελήφθη ζευγάρι κανιβάλων που ομολόγησε 30 δολοφονίες!(Σκληρές ΦΩΤΟ )

Χειροπέδες σε ζευγάρι κανιβάλων που είχε αποθηκεύσει μέλη των θυμάτων του για μελλοντική κατανάλωση, με τις αρχές να εκτιμούν ότι ευθύνεται για μέχρι και 30 δολοφονίες. Προς το παρόν έχουν εντοπιστεί επτά θύματα, ενώ το ζευγάρι έχει ομολογήσει.

Οι κανίβαλοι στη Ρωσία στην περιοχή Krasnodarsky, απήγαγαν, δολοφονούσαν και έτρωγαν τα θύματά τους με τη δράση τους να ξεκινά το 1999. Ο άντρας είχε συλληφθεί μέσα στον Σεπτέμβριο μετά την ανεύρεση των λειψάνων μιας γυναίκας σε στρατιωτικό κοιτώνα.

Είχε βρεθεί κάδος με τα μέλη της, καθώς και μια τσάντα που πιθανότατα ήταν δική της. Αργότερα ανακαλύφθηκε ένα κινητό τηλέφωνο σε δρόμο στην πόλη Krasnodar το οποίο περιείχε ανατριχιαστικές φωτογραφίες. Πιο συγκεκριμένα, ένας άντρας, πιθανότατα ο ύποπτος, φαίνεται στις φωτογραφίες να ποζάρει με τα μέλη ακρωτηριασμένης γυναίκας. Αρχικά αρνήθηκε ότι τη σκότωσε, λέγοντας πως βρήκε τα λείψανα και έβγαλε selfie.

Φωτό: Daily Mail


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος 0,43% στα 99,07 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ (-1,42%), της Ελλάκτωρ (-0,71%), της Coca Cola …