Θέσεις εργασίας Δασολόγvn ΠΕ-Δασοπόνvn ΤΕ

ergasia2905good-job-quotes-1

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕ∆ ανέργους. Στη δημιουργία 3.737 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε 17 δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας, στοχεύει η τέταρτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 7/2016), που εγκαινιάζει τη νέα γενιά προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 21/07/2016, επίσης στις 12.00.

Θέσεις για δασολόγους – δασοπόνους

Η προκήρυξη του ΟΑΕΔ, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και 11 θέσεις για δασολόγους και 4 θέσεις για δασοπόνους. Ο αριθμός των διατιθέμενων θέσεων ανά Φορέα, Υπηρεσία τοποθέτησης και ειδικότητα δίνεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I.

Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται -αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο- στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (ονομασία χρήστη και συνθηματικό).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέξουν μόνο μία ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του παραρτήματος Ι και έναν επιβλέποντα φορέα.

Σχετικά αρχεία:

Δημόσια Πρόσκληση (Νο/7-2016)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I (Αριθμός διατιθέμενων θέσεων ανά Φορέα, Υπηρεσία τοποθέτησης και ειδικότητα)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II (Προσοντολόγιο)

Δελτίο τύπου 


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Θεοδωρικάκος: Nέο πακέτο ενίσχυσης επιχειρηματιών που επλήγησαν από θεομηνίες

Nέο πακέτο ενίσχυσης για επιχειρηματίες που επλήγησαν από τις θεομηνίες και είχαν εξαιρεθεί Χρηματικό ποσό …