ALEX PAK: Ο εργοδότης εξευτέλισε με ακατανόμαστες ύβρεις εργαζόμενη στο υποκατάστημα της Πάτρας


Την περασμένη εβδομάδα ο "καλός" εργοδότης και ιδιοκτήτης της ALEX PAK, επισκέφτηκε το υποκατάστημα της Πάτρας και έκανε επίθεση "φιλίας" σε εργαζόμενη που αρνείται να συναινέσει σε τροποποίηση της ατομικής της σύμβασης.
Με εκφράσεις πεζοδρομίου τις οποίες δεν μπορούμε ούτε κατ' ελάχιστον ν' αναφέρουμε στο δημοσιεύμα μας, έκανε "σκουπίδι" την εργαζόμενη, αξιοποιώντας με ανορθόδοξο τρόπο το διευθυντικό του "δικαίωμα".
Ο "γλυκομίλητος" εργοδότης επιχείρησε, με την ιδιαίτερη "πειθώ" του, να πείσει την εργαζόμενη ότι το "συμφέρον" της είναι να δεχθεί τις "καλοπροαίρετες" προτάσεις του για μειώσεις μισθών και μείωση του χρόνου εργασίας της.
Αφού λοιπόν την στόλισε κανονικά με κοσμητικά επίθετα και ύβρεις, την απείλησε ότι θα χάσει τη δουλειά της.
Ο Mr. ALEX PAK νομίζει ότι η ιδιότητα του εργοδότη, του δίνει το δικαίωμα να καθυβρίζει το πρσωπικό του, να του συμεριφέρεται σαν σκουπίδι, να τσαλαπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Ε, λοιπόν του έχουμε νέα.
Στο τέλος μπορεί να εξαναγκάσει και τον τελευταίο εργαζόμενο να υποκύψει στις πιέσεις του. Όμως ο ίδιος, σ' ένα χρόνο από τώρα, δεν θα έχει στη διάθεση του, ούτε ένα κατάστημα.
Η εργατική τάξη της χώρας μας, η οποία αποτελεί το αποκλειστικό πελατολόγιο του, πληροφορείται (και στο βαθμό που μας αναλογεί δεν θα σταματήσουμε να δημοσιεύουμε σχετικά) τα καμώματά του. Σιγά, σιγά οι επιχειρήσεις του εν λόγω κυρίου, θ' απαξιώνονται και ολοένα και λιγότεροι εργαζόμενοι θα επιλέγουν τα "δουλεμπορικά" του για τις αγορές τους.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού κύριε ALEX PAK....
Σε καιρό μνημονίου λειτουργούν καλύτερα τ' αντανακλαστικά αλληλεγγύης και το μποϊκοτάζ είναι...της μόδας!!!
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λεωφορεία. Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Λεωφορεία ΟΑΣΑ – Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024   Αστικά λεωφορεία ΟΑΣΑ. Στάσεις εργασίας …

One comment

  1. ο κυριος alex malak ας κρατησει λιγο σκοινι , θα του χρειαστει !!