Νοσοκομεία της Ευρώπης ζητούν προσωπικό από την Ελλάδα

i-tourkia-tha-proslabei-5000-ellines-giatrous.w_l

Ιατρούς που μόλις απέκτησαν τίτλο Ειδικότητας ή είναι πολύ κοντά στη λήψη του (Specialty Doctor), ζητούνται προς πρόσληψη σε νοσηλευτικά ιδρύματα του βρετανικού Συστήματος Υγείας σε όλη την Αγγλία μέσω της εταιρείας επιλογής ιατρικού προσωπικού GlobalMediRec.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις συμβολαίου διάρκειας ενός έτους με προοπτική ανανέωσης μετά τη λήξη του αρχικού συμβολαίου, εφόσον το επιθυμούν τόσο ο ιατρός όσο και το νοσοκομείο.
Συνολικά υπάρχουν 24 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, με τους υποψηφίους να πρέπει να διαθέτουν IELTS Academic 7.5 ή να είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο GMC, αλλά και πρόσφατη νοσοκομειακή εμπειρία κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη.
Πληροφορίες από την κ. Κατερίνα Κοντάλιπου στο τηλέφωνο 6934 803930 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: katerina.kontalipou@globalmedirec.com.
Ο ετήσιος μέσος μισθός των Specialty Doctors κυμαίνεται από 45.000 έως 60.000 λίρες Αγγλίας ετησίως αναλόγως προϋπηρεσίας, ενώ οι εργαζόμενοι θα εργάζονται 48 ώρες εβδομαδιαίως, συμπεριλαμβανομένων των εφημεριών.

Οι ειδικότητες και οι θέσεις:

-Βορειοδυτική Αγγλία: Δύο Γενικοί Χειρουργοί και ένας Μαιευτήρας-Γυναικολόγος

-Βόρεια Αγγλία: Πέντε Ιατροί Επείγουσας Ιατρικής και Πρώτων Βοηθειών και τέσσερις Αναισθησιολόγοι.

-Κεντρική Αγγλία: Τέσσερις Ιατροί Επείγουσας Ιατρικής και Πρώτων Βοηθειών και πέντε Αναισθησιολόγοι.

-Περιφέρεια East Midlands: Τρεις Αναισθησιολόγοι

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γαλλία: Συνεχίζεται για 10η ημέρα η απεργία για το συνταξιοδοτικό

Η απεργία κατά της μεταρρύθμισης των συντάξεων συνεχίσθηκε σήμερα για 10η ημέρα στην Γαλλία στον τομέα των μεταφορών, με την πραγματοποίηση διαδηλώσεων σε πολλές πόλεις και τον φόβο ότι το απεργιακό κ..