«Τα παιδία παίζει» ενώ ο λαός ψυχορραγεί

Μια ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα «αντιπαράθεση» μέσω Twitter είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης, όπως την κατέγραψε το protothema.gr.

Αφορμή για τον διαξιφισμό υπήρξε η επική ανατροπή και νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 6-1 για το Champions League. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις την προηγούμενη ημέρα κατά την συνέντευξη που έδωσε μέσω facebook είχε προβλέψει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα κατακτήσει το τρόπαιο, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «θα ποντάρω στο αουτσάιντερ, στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Θέλοντας να τον τρολάρει για την αποτυχημένη πρόβλεψη ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο Twitter του, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα: «Τελικά, @kmitsotakis η PSG (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιατί ο Ερντογάν πήρε την εξουσία επιστράτευσης και κήρυξης πολέμου - «Έτσι έκανε ο Χίτλερ και ο Στάλιν» λέει η αντιπολίτευση

Από το 1990 μέχρι και σήμερα η απόφαση ήταν αρμοδιότητα του υπουργικού συμβουλίου της Τουρκίας, …