Η απόλυση "εργαζόμενου", που άργησε να έρθει!

Εκτός Βουλής βρίσκεται πλέον ο χρυσαυγίτης μετακλητός υπάλληλος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό φοιτητή κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην Ελληνορώσων.

Μάλιστα όπως κάνει γνωστό η "Αυγή", ο Χρήστος Ζέρβας, που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απολύθηκε με απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Απριλίου, ευθύς μόλις η Δικαιοσύνη ενημέρωσε ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, ο Ν. Βούτσης είχε στείλει τον Χρ. Ζέρβα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των υπαλλήλων της Βουλής.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε ζητήσει τη διακοπή της σχέσης εργασίας του χρυσαυγίτη που υπηρετούσε στο γραφείο του.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Κάνει unboxing παπούτσια… ΝΔ στο TikTok – Δείτε βίντεο 

«Θα το δει ο Άδωνις, καταρχάς, θα λυσσάξει…» λέει ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ σε βίντεο …